Sandaloz Sakızlı Kitreli Elma Sirkesi - 500 ml
Kategori
Fiyat
287,03 TL + KDV
289,90 TL
Sandaloz Sakızlı Kitreli Elma Sirkesi - 500 ml
Sandaloz sakızı, Kuzey Afrika bölgesinde yetişen sandaloz ağacından çıkan bir sakız türüdür. Sandaloz ağacının dal ve gövdesinden özel bir bal damlar. Sakız kıvamında olan bu bal, sandaloz sakızı olarak adlandırılır.
Elma, gülgiller familyasından bir meyve türü olup ana vatanı Kazakistan’dır. Ağaçta yetişen bu meyve, tüm dünyada çok yaygın olarak kullanılan, besin değeri yüksek meyvelerden biridir. Antik Yunan ve Roma'da bolluk bereket simgesi olan elmanın, kadınlarda güzelliğin sembolü olduğuna inanılıyordu.
Nasıl Üretiliyor
Sandaloz Sakızlı Kitreli Elma Sirkesi, bu iki önemli ürünün bir araya geldiği özel bir sirkedir. Sandaloz Sakızlı Kitreli Elma Sirkesi’nin hammaddesi olan sandaloz sakızı ve elmalar, özenle tedarik edilir. Sandaloz Sakızlı Kitreli Elma Sirkesi, sanadaloz sakızı ve elmanın, yararlı bakteriler yardımıyla fermente edilerek hazırlandığı sıvı formdur.
Kullanım Önerisi: 1 yemek kaşığı sirkenin suya ilave edilerek tüketilmesi tavsiye edilir. Yiyecek ve salatalara karıştırılarak da tüketilebilir.
Sandaloz sakızı, Kuzey Afrika bölgesinde yetişen sandaloz ağacından çıkan bir sakız türüdür. Sandaloz ağacının dal ve gövdesinden özel bir bal damlar. Sakız kıvamında olan bu bal, sandaloz sakızı olarak adlandırılır.
Elma, gülgiller familyasından bir meyve türü olup ana vatanı Kazakistan’dır. Ağaçta yetişen bu meyve, tüm dünyada çok yaygın olarak kullanılan, besin değeri yüksek meyvelerden biridir. Antik Yunan ve Roma'da bolluk bereket simgesi olan elmanın, kadınlarda güzelliğin sembolü olduğuna inanılıyordu.
Nasıl Üretiliyor
Sandaloz Sakızlı Kitreli Elma Sirkesi, bu iki önemli ürünün bir araya geldiği özel bir sirkedir. Sandaloz Sakızlı Kitreli Elma Sirkesi’nin hammaddesi olan sandaloz sakızı ve elmalar, özenle tedarik edilir. Sandaloz Sakızlı Kitreli Elma Sirkesi, sanadaloz sakızı ve elmanın, yararlı bakteriler yardımıyla fermente edilerek hazırlandığı sıvı formdur.
Kullanım Önerisi: 1 yemek kaşığı sirkenin suya ilave edilerek tüketilmesi tavsiye edilir. Yiyecek ve salatalara karıştırılarak da tüketilebilir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!